بهترین های بازار

معرفی بهترین همزن همراه با کارایی و معایب آن

معرفی بهترین همزن همراه با کارایی و معایب آن

همزن برقی چیست؟

همزن برقی وسیله ای است برای هم زدن و مخلوط کردن مواد غذایی که در جای خود بسیار پرکاربرد است. همزن سرعت شما را در همزدن بسیار بالا می برد مخصوصا برای افرادی که به شیرینی پزی و کیک پزی علاقمند هستند. کار کردن با آن بسیار راحت است و آنچنان قطعات پیچیده ای ندارد و به آسانی میتوان از آن استفاده کرد.

انواع همزن

همزن ها در انواع مختلف دستی، بدون کاسه، کاسه دار و پایه دار موجود هستند. از لحاظ کارایی و عملکرد همه برای مخلوط کردن مواد غذایی استفاده می شوند اما تفاوت های نیز ین آنها وجود دارد که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم تا در صورت اقدام به خرید بهترین و مناسب ترین گزینه را با توجه به هزینه ی که در نظر گرفتید انتخاب کنید.

1.همزن دستی

همزن های دستی بسیار ساختار ساده ای دارند. همزن های دستی از بدنه ای با جنس فلزی و استیل ساخته می شوند که حتما در هنگام خرید به کیفیت و ضد زنگ بودن آنها دقت کنید. همچنین جنس دسته آنها از پلاستیک تولید میشود. به مقاوم بودن دسته آن دقت کنید که هنگام استفاده دسته از بدنه جدا نشود. به خوش دست و راحت بودن مخلوط کن دقت کنید که باعث خسته شدن دست شما نشود. میکسرهای دستی از لحاظ کارکرد انواع مختلفی دارد که شامل: بالونی، فرانسوی، کتل، تخت، مارپیچی و خمیر است. مدل بالونی که دارای تیغه ای به شکل بالون هستند برای هم زدن خامه و سفیده تخم مرغ می باشند، نوع فرانسوی دارای دسته هایی بلند میباشند که مناسب برای هم زدن مواد داخل قابلمه های با ارتفاع بلند کاربرد دارند، نوع کتل نیز دارای دسته ای بلند می باشد برای یک دست کردن مواد ،نوع تخت برای هم زدن مواد داخل ظروف با ارتفاع کم مناسب می باشد، نوع مارپیچی نیز برای هم زدن مواد غذایی داخل قابلمه هایی با عمق کم مناسب میباشد و قابلیت مخلوط کردن مواد سفت تر را دارد و مدل همزن خمیر مناسب برای هم زدن مواد سفت و خمیر می باشد و شما می توانید با توجه به نیاز خودتان انتخاب کنید همچنین در این همزن ها سرعت همزدن به سرعت دست شما بستگی دارد.

2.همزن های برقی

همزن های برقی ممکن است دستی یا ایستاده باشند، در همزن های برقی لازم نیست که با حرکت دست مواد را هم بزنید در این همزن ها از یک موتور الکتریکی برای به حرکت در آوردن سر همزن استفاده می شود. تغییر سرعت در همزن های برقی به وسیله کلید روی دستگاه است. همزن های برقی به سه دسته تقسیم می شوند: معمولی یا بدون کاسه ، کاسه دار و ایستاده.

3.همزن های برقی معمولی یا بدون کاسه

همزن های برقی معمولی یک دستگاه  بسیار ساده و کاربردی هستند. این همزن ها در دو رده دو موتوره و تک موتوره ساخته می شوند که سر دستگاه می چرخد و کار کردن با آن ها بسیار راحت است دکمه هایی روی آن وجود دارد که با فشار آن همزن شما روشن می شود و می توانید آن را در ظرف مواد فرو کنید و از آن استفاده کنید و همچنین می توانید سرعت آن را کم و زیاد کنید. در این همزن ها نیاز است از نیروی دست خود برای نگه داشتن استفاده کنید و این یکی از اصلی ترین عیوب آن است که باعث خستگی دست می شود. این نوع همزن ها سبک و کوچک هستند و فضای کمی را اشغال می کنند به راحتی می توان آن ها را در کشو یا کابینت قرار داد. پره های همزن معمولی به سادگی قابل جداسازی و شستشو هستند و با ظروف مختلف سازگاری دارند.

4.همزن های برقی کاسه دار

همزن کاسه دار یک نوع همزن برقی است که دارای یک کاسه می باشند. همزن های کاسه دار معمولا دوتیغه دارند، پره‌های همزن به صورت خودکار در کاسه می‌چرخند و ماده را هم میزنند و چندین تنظیم سرعت دارند که شما با قرار دادن ماده در کاسه و تنظیم سرعت و زمان می توانید ماده را به صورت خودکار هم بزنید. از همزن کاسه دار می توان برای مخلوط کردن مواد سنگین تر مانند خمیر کیک استفاده کرد. همزن برقی کاسه دار نیازی به نیروی دست ندارد و پره ها توسط یک پایه به کاسه متصل می شوند. همچنین شما می‌توانید پره ها و کاسه را جدا کرده و شستشو دهید.

5.همزن های برقی ایستاده

همزن های برقی ایستاده شبیه به همزن‌های کاسه‌دار هستند اما پایه دارند و روی میز قرار می‌گیرند. همزن‌های پایه‌دار، معمولا دارای موتور قدرتمندتر و کاسه بزرگتر هستند و پره های آن ها نیز دارای ارتفاع بیشتری هستند. از این نوع همزن‌ها، می‌توان برای مصارف حرفه‌ای و حجم‌های زیاد استفاده کرد مانند شیرینی فروشی، نانوایی و…

 مزایا و معایب همزن برقی معمولی

مزایا

  • اندازه آن کوچک است و فضای کمی را اشغال میکند و به راحتی در کابینت جا میشود.
  • قیمت ارزان و پایین تری به نسبت مدل های کاسه ای دارد.
  • مصرف برق پایینی دارد.
  • قابلیت جداسازی و شستشوی راحت را دارد.

معایب

  • استفاده از آن سخت و زمان بر است و باعث خستگی دست میشود.
  • بدون کاسه است.
  • برای پخت حرفه ای مناسب نیست چون نمیتوان با استفاده از آن حجم زیاد را مخلوط کرد.
  • سرعت و توان آن به نسبت همزن کاسه ای پایین است.

 

مزایا و معایب همزن برقی کاسه ای

مزایا

  • موتور آن قوی و بزرگتر است، توان و سرعت بالای دارد.
  • برای پخت حرفه ای مناسب است چون حجم زیادی از مواد را مخلوط میکند.
  • دارای کاسه است.
  • دارای کاربرد های مختلفی است و برای همزدن مواد غذایی نیاز به زحمت و اذیت شدن دست نیست.

معایب

  • قیمت آن به نسبت همزن معمولی بیشتر است.
  • فضای زیادی را اشغال میکند و نسبت به مدل های دیگر وزن آن بیشتر است.
  • اندازه آن بزرگتر از مدل های معمولی است و شستشوی قطعات آن سخت تر است.
  • مصرف برق بالایی دارد.

هنگام خرید همزن برقی باید به چه نکاتی دقت کنیم؟

توان همزن: یکی از ملاک های مهم در خرید همزن برقی توان مصرفی دستگاه است. هرچه توان همزن بالاتر باشد کارها بهتر انجام میشود چون توان مصرفی با قدرت موتور دستگاه ارتباط مستقیم دارد هرچه موتور دستگاه پر قدرت تر باشد توان همزن برقی و عملکرد آن بهتر خواهد بود. البته توان بالا باعث مصرف بیشتر برق میشود.

جنس: یکی دیگر از معیارهای مهم در خرید همزن جنس پره ها و کاسه های همزن است. جنس کاسه ها در همزن کاسه ای معمولا ازاستیل یا پلاستیک است، جنس استیل مقاوم تر و عمر بالاتری دارد و در برابر هر گونه ضربه کاملا مقاوم می باشد اما پلاستیک ها سبک تر هستند و زود دچار خط و خش میشوند و ارزان تر هستند.

سرعت: قابلیت تنظیم سرعت در خرید همزن برقی بسیار مهم است.همزن های خوب دارای حالات مختلف سرعت هستند. که میتوانید با توجه به نوع و حجم ماده سرعت مناسب را انتخاب کنید تا نتیجه بهتری از دستگاه بگیرید.

جنس و تعداد سری: برای تهیه خمیر و موادغذایی مختلف نیاز به پره های متفاوت داریم چون برای انجام هر کاری نیاز به پره مخصوص آن داریم. مثلا برای همزدن بافت های سنگین تر از سری های محکم تری استفاده شده است و برای بافت های سبک تر سری های نازکتر طراحی شده اند. جنس سری همزن برقی از جنس استیل و سیلیکون می باشد که استیل در مقابل شستشو مقاوم تر و طول عمر بیشتری دارد اما ایرادی که دارد ممکن است ظروف تفلون را دچار خط و خش کنند در این صورت جنس سیلیکونی انتخاب بهتری است.

وزن دستگاه: یکی از معیارهای مهم در خرید همزن برقی وزن و ابعاد مناسب است. وزن همزن برقی معمولی باید سبک باشد تا هنگام استفاده از دستگاه دچار خستگی نشوید چون با استفاده از نیروی دست آن را نگه میدارید و همچنین دستگاه همزن برقی باید دارای سایز استاندارد باشد که درهر فضای قابلیت استفاده داشته باشد و جای زیادی را اشغال نکند.

قابلیت شستشوی قطعات: همزن های برقی خوب باید قابلیت جداسازی داشته باشند تا شستشوی قطعات آن آسان تر باشد چون قابلیت شستشو یک عامل مهم در همزن های برقی می باشد.

قیمت: مواردی که در قیمت خرید همزن برقی تاثیر گذار است مدل، سرعت،برند، ظرفیت،تعدادسری و… می باشد.اگر میخواهید که همزنی تهیه کنید که طول عمر بیشتر و کیفیت بالاتری داشته باشد از برندهای برتر بازار انتخاب کنید درست است که قیمت نسبتا بالاتری دارد اما خرید آن بسیارمقرون به صرفه می باشد چون میتوانید به صورت مداوم ازآن استفاده کنید و نیازی به تعویض نداشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *