چه غذاهایی با سرخ کن بدون روغن درست میشه؟
با سرخ کن چی درست کنم؟
این سوالات که ”چه غذاهایی با سرخ کن بدون روغن درست میشه؟”، ”طرز تهیه انواع غذا در سرخ کن بدون روغن؟” و ”چه غذاهایی با سرخ کن بدون روغن درست میشه؟” برای بیشتر کاربران و خانم های خانه دار مطرح است. اگر شما هم به دنبال پاسخ این سوال هستید در ادامه با فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی شیکومال همراه باشید تا تمامی امکانات و ویژگی ها و طرز استفاده از سرخ کن بدون روغن یا رژیمی، برای تهیه انواع غذای لذیذ در سریعترین زمان ممکن را با همدیگر بررسی کنیم.
سرخ کن بدون روغن یک وسیله پخت و پز فوق العاده است که غذا ها را بدون روغن و کالری موجود در غذا های سرخ شده آماده می کنند. سرخ کن شما را در پخت و پز، کبابی کردن، ترد کردن، سرخ کردن، گرم کردن مجدد و خشک کردن میوه و سبزیجات یاری خواهد کرد. از آنجایی که غذا های سرخ شده در روغن می توانند ضرر زیادی برای بدن داشته باشند. امروزه با پیشرفت در تولید لوازم خانگی، سرخ کن های بدون روغن شما را در پخت غذاهایی با روغن، بی نیاز می کنند. در این مقاله می خواهیم به بررسی اینکه چه غذاهایی با سرخ کن بدون روغن میشه درست کرد؟ بپردازیم تا بتوانید با کسب اطلاعات لازم و رسیدن به پاسخ سوالات خود، راحت تر در مورد خرید بهترین مارک سرخ کن بدون روغن تصمیم بگیرید. در ادامه طرز تهیه انواع غذا با سرخ کن بدون روغن می پردازیم. پس از خواندن این مطلب دیگر سوال ”با سرخ کن بدون روغن چی درست کنم” برای شما بی معنا خواهد بود. زیرا لیست غذاهای مختلفی که با سرخ کن رژیمی میشه درست کرد، بسیار متنوع و مختلف است.
لیست غذاهایی با سرخ کن بدون روغن درست میشه عبارتند از:
- پخت انواع شیرینی، کیک و کلوچه
- سیب زمینی سرخ کرده
- گرم کردن باقیمانده غذا
- درست کردن استیک
- کبابی کردن ماهی
- خشک کردن میوه
- تهیه پیاز سوخاری
- تخم مرغ پز
- جوجه کباب
- انواع پیتزا
- تهیه مرغ و …
طرز تهیه انواع غذا در سرخ کن بدون روغن

دستگاه سرخ کن بدون روغن میتواند برای پخت و سرخ کردن مختلف غذاها استفاده شود. زیرا سرخ کن بدون روغن به عنوان جایگزینی به روش های سنتی سرخ کردن غذا ها مورد استفاده قرار میگیرند. این دستگاه ها از فناوری های هوای داغ برای پخت غذا بدون یا با حداقل استفاده از روغن استفاده میکنند. آن ها با استفاده از هوای داغ و فناوری های مختلفی که برای پخت غذا ها مورد استفاده قرار میگیرد، غذا را سرخ و کریسپ میکنند. در ادامه طرز تهیه انواع کیک و شیرینی، سیب زمینی سرخ شده، مرغ و… و طرز استفاده از سرخ کن برای پیاز و پیتزا و لازانیا و … را با هم بررسی خواهیم کرد.
– نان، شرینی، کیک و کلوچه در سرخ کن بدون روغن
یکی از کاربردهای مفید و پر استفاده از سرخ کن بدون روغن، تهیه انواع کیک، شیرینی، کلوچه، کوکی، بیسکوییت و نان است. برای تهیه هر یکی از موارد بالا کافیست، ابتدا خمیر و مواد مورد نیاز را آماده کنید، سپس دما و مدت زمان پخت را تنظیم و تا آماده شدن آنها صبر کنید.
-سیب زمینی سرخ شده
یکی از غذاهای محبوب و پرفروش در سطح جهان، سیب زمینی سرخ شده است و یکی از دلایل خرید سرخ کن بدون روغن را میتوانیم همین مورد بدانیم. این غذا در ایران نیز علاقمندان زیادی دارد. برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده کافیست ابتدا سیب زمینیها را پوست بکنید و خلالی کنید. سپس آنها را در سبد مخصوص سرخ کن بریزید. در ادامه دما و مدت زمان پخت را تنظیم کرده و آماده شدن سیب زمینیهای سرخ کرده صبر کنید.
– گرم کردن باقیمانده غذا
با کمک سرخ کن ها و قرار دادن دمای پایین تر میتوانید مواد باقیمانده غذا را مجدد گرم کنید. این ویژگی بسیار کاربردی بوده و با سرعت بسیار بالایی انجام میگیرد. برای انجام این کار فقط باید دما را به اندازه 30 درجه کمتر از حد تهیه همان غذا برای دستگاه بارگذاری کنید.
– پخت استیک در سرخ کن بدون روغن
پخت استیک به کمک سرخ کن بدون روغن بسیار ساده است و میتوانید این غذای خوشمزه خارجی را در عرض مدت زمان اندکی با کیفیت بسیار عالی آماده کنید. طرز تهیه استیک در سرخ کن بدون روغن به گونه ای است که، ابتدا گوشت استیک را به مدت 30 دقیقه در محیط باز قرار دهید تا به دمای اتاق برسد. برای مزه دار کردن آن میتوانید به سراسر گوشت روغن زیتون بزنید و دو طرف آن را سیر و فلفل بزنید.
سپس سرخ کن را به مدت 5 دقیقه در دمای 400 درجه قرار داده تا به خوبی داغ شود. استیکهای مزه دار شده را به صورت ورقهای یک لا در سبد محفظه قرار داده و سپس آن را به مدت 6 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید. سپس آن را پشت رو کرده و به مدت 8 دقیقه دیگر درهمان دما به حال خود رها کنید. برای آبدار شدن و یا خشک شدن استیک میتوانید مدت زمان آن را به دلخواه خود تنظیم نمایید.
– طرز استفاده از سرخ کن برای پیاز
امروزه در بسیاری از رستوران های بزرگ به منظور تزئین مواد غذایی و زیباتر شدن غذا برای جلب توجه مشتریان از پیازهای سوخاری حلقوی استفاده میشود. زیرا هم شکل زیبایی دارد و هم طعم فوق العادهای را به غذا می دهد. از این رو استفاده از پیاز سخاری در مواد غذایی زیاد و اکثر خانوم های خانه دار در غذاهای خود از پیاز سرخ شده استفاده می کنند.
تهیه آن به وسیله ماهیتابه بسیار سخت است و بافت تردی را ایجاد نمیکند. زیرا مصرف روغن در ماهیتابه بسیار زیاد است و عملا پیاز سوخاری ایجاد نمیشود. اگر در این زمینه تخصص هم داشته باشید، پیاز حالت رستورانی به خود نخواهد گرفت. اما با کمک سرخ کن و با روغن کم میتوانید انواع پیازها را به صورت حلقوی سخاری و ترد کنید. به گونه ای که طرز استفاده از سرخ کن بدون روغن برای پساز ساده است و فقط کافی است 3 تا 5 دقیقه در دمای 360 درجه قرار گیرد.
– کبابی کردن ماهی
یکی از کاربردهای جالب سرخ کن، کبابی کردن مواد غذایی بدون ایجاد دود و بو است. برای کبابی کردن ماهی ابتدا آن را به خوبی پاک کنید و بشویید. سپس آن را به مدت 2 ساعت در مخلوط آب پیاز، آبلیمو، نمک، فلفل و زعفران قرار دهید. سپس ماهی را از مخلوط خارج کنید و کف سینی سرخ کن قرار دهید. سپس دما و مدت زمان پخت را تنظیم کرده و یا از برنامه پیش فرض پخت ماهی بر روی سرخ کن استفاده کنید.
– خشک کردن میوه و سبزیجات با سرخ کن بدون روغن
یکی از کاربردهای جذاب سرخ کن، خشک کردن مواد غذایی است. برای خشک کردن میوه و سبزیجا با سرخ کن بدون روغن کافیست که ابتدا آنها را شسته و اجازه دهید تا آب آنها کاملا خشک شود. سپس آنها را داخل سرخ کن قرار داده و با انتخاب برنامه خشک کردن یا تنظیم دما و مدت زمان پخت میتوانید آنها را خشک کنید. فرآیند خشک کردن مواد غذایی به مدت زمان بیشتری نیاز دارد. به کمک سرخ کن قادر هستید تا انواع میوه از جمله سیب، موز، هنداونه، ناریگل، پرتقال، نارنگی، خرمالو و … را خشک کنید. همچنین انواع سبزی از جمله نعناع، پونه، آویشن، جعفری و … را نیز میتوانید خشک کنید.
– تخم مرغ آب پز در سرخ کن
شاید پیش خود فکر کنید که عملا این کار امکان پذیر نباشد. ولی باید بگوییم که میتوانید بدون حتی داشتن یک قطره ناچیز از آب تخم مرغ آب پز را در سرخ کن تهیه و میل کنید. فقط باید مدت زمان مناسب را تنظیم کنید و سپس تخم مرغ را متناسب با دستور العمل پخت که در برخی از سرخ کن ها داده شده است به دستگاه بدهید.
– تهیه جوجه کباب در سرخ کن بدون روغن
جوجه کبابی یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایران است که شما با کمک سرخ کن میتوانید آن را تهیه و نوش جان کنید. طرز تهیه جوجه کباب در سرخ کن بدون روغن به گونه ایست که، ابتدا سینه مرغ، نمک، فلفل، پیاز، آبلیمو و زعفران دم کرده را آماده کنید. ابتدا سینه مرغ را به صورت فیلهای خرد کرده، سپس آن را در مخلوط پیاز خرد شده، آبلیمو، زعفران، نمک و فلفل قرار میدهیم و در یخچال قرار میدهیم تا مخلوط 2 سعت استراحت کند. پس از دو ساعت مخلوط را از یخچال خارج کنید، آنها را داخل سینی سرخ کن قرار دهید. سپس با کمک برنامه پخت پیش فرض یا تنظیم دما و مدت زمان پخت به صورت دستی، اجازه دهید تا جوجهها مغز پخت و کبابی شوند.
– تهیه پیتزا در سرخ کن بدون روغن
یکی از قابلیتهای سرخ کن، پخت انواع پیتزاست. برای تهیه پیتزا با سرخ کن بدون روغن کافیست ابتدا نان پیتزا را آماده کنید، سپس سطح آن را با سس کچاپ بپوشانید و یک لایه پنیر پیتزا روی آن بریزید. در ادامه مواد مورد علاقه خود، مانند سوسیس و کالباس خردشده، گوشت چرخ کرده و قارچ، مرغ و قارچ یا سبزیجات را بر روی نان بریزید. سپس یک لایه کامل پنیر پیتزا بر روی مواد ریخته و آن را داخل سبد سرخ کن قرار دهید. اکثر سرخ کنها دارای برنامه پیش فرض پخت پیتزا هستند که با انتخاب آن دما و مدت زمان پخت به صورت اتوماتیک تنظیم شده و دستگاه شروع به کار میکند.
– تهیه مرغ کامل در سرخ کن بدون روغن
مهمترین عملکرد در درست کردن مرغ به کمک سرخ کن، حفظ رطوبت داخلی مواد غذایی در عین ترد شدن روی آن می باشد. طرز تهیه مرغ کامل در سرخ کن بدون روغن به گونه ایست که، برای این کار مرغ را درون مخزن سرخ کن قرار می دهیم از منوی دستگاه رست را انتخاب می کنیم و یا زمان را 55 دقیقه و دما را 180 درجه تنظیم نمایید. می توانید برای دورچین غذا سیب زمینی هم در کنار مرغ خود بگذارید.
طعم غذا در سرخ کن بدون روغن
طعم غذا در سرخ کن بدون روغن مسئله مهمی که افراد قبل از خرید سرخ کن به آن فکر میکنند. در واقعیت طعم غذا در سرخ کن بدون روغن چیزی بین سرخ کردن ساده و گریل کردن است. البته رعایت نکات مهم طبخ طعم غذا را بیشتر شبیه سرخ کردن در حجم بالای روغن میکند. دستگاههای سرخ کن بدون روغن با بهرهگیری از حرارت داغ و جریان آن در سطح محفظه پخت، متناسب با غذای در حال پخت، «سرعت عملکرد مطلوبی» ارائه میدهند. دیگر مزیت این نوع عملکرد، «کاهش مصرف روغن» برای سرخ کردن و پختن غذاها و در بسیاری از موارد «پخت بدون روغن» است. به علاوه سرخ کن بدون روغن، «کارکرد بدون بو» دارد. این ویژگی به واسطه سرخ کردن غذا با درب بسته و کاملا پوشیده شده، میسر میشود.
از دیگر مزیت های استفاده از سرخ کن بدون روغن، «دستیابی به کیفیتی مرغوب» از غذا است؛ جریان حرارت یکنواخت و متناسب با برنامه اعمال شده بر روی دستگاه، موجب «پخت یکدست مواد غذایی» با «حفظ ارزش غذایی» و «تردی مناسب» میشود. حرارت پخش شده در محفظه پخت سرخ کن، تمام سطوح غذای در حال پخت را تحت پوشش قرار میدهد و از طرفی عدم استفاده از روغن، «چربی وعدهها را به حداقل» میرساند. با این تفاسیر، نه تنها طعم غذا در سرخ کن بدون روغن خوب است و غذای پخته شده در سرخ کن کیفیت خود را از دست نمیدهد و ارزش غذایی آن نیز حفظ میشود؛ بلکه در بسیاری از موارد از جمله «سیب زمینی»، «مرغ»، «گوشت»، «ماهی»، «پیتزا» و «سبزیجات» کیفیتی مرغوبتر از سایر روشهای پخت ارائه میدهد. مجموعه این ویژگیها به علاوه بهرهمندی از «پنل کنترل حرفهای و پیشرفته»، سرخ کن بدون روغن را تبدیل به محصولی با ارزش خرید بالا کرده است. اکثر سرخ کنهای عرضه شده دارای پنل لمسی یا کلیدی با نمایشگر دیجیتال و مجهز به چند دستور پخت پیش فرض کاربردی هستند.
جمع بندی؛چه غذاهایی با سرخ کن بدون روغن درست میشه؟
سرخ کن بدن روغن در حقیقت یک دستگاه چند منظوره است که شما از خرید دستگاههای مشابه دیگر بی نیاز میکند. به کمک این دستگاه قادر هستید تا غذاهای متنوعی را که در این مطلب گفته شده است را در منزل تهیه و نوش جان کنید. همچنین اگر به دنبال خرید سرخ کن بدون روغن هستید خوب است به مطلب بهترین مارک سرخ کن بدون روغن مراجعه کنید تا بتوانید بهترین دستگاه را متناسب با بودجه خود خریداری کنید. اگر شما هم تجربه تهیه غذای خاصی را با سرخ کن بدون روغن دارید، با ما به اشتراک بگذارید.